azelis-hortimex-logotypazelis-hortimex-logotypazelis-hortimex-logotypazelis-hortimex-logotyp
  • Partnerzy
  • Odbiorcy
  • Produkty
  • O nas
  • Kontakt
  • PL
  • EN
  • Porozmawiajmy

Izomalt E953

Funkcja: Dodatki do stosowania na powierzchnię, Nośniki, Substancje słodzące,
Branża: Produkty zbożowe i przekąski, Słodycze, Żywienie człowieka,
Aplikacja: Batony zbożowe, wafle, pieczywo ekstrudowane, Ciastka, wafle słodkie, Cukierki, draże, słodycze, Czekolada i wyroby czekoladowe, Kosmetyki, Lody sorbety i desery lodowe, Mieszanki dla piekarstwa, Suplementy, odżywki, Wsady i preparaty owocowo-warzywne,
IZOMALT

Izolat białka serwatkowego

Funkcja: Źródło białka,
Branża: Preparaty funkcjonalne, Produkty zbożowe i przekąski, Żywienie człowieka,
Aplikacja: Batony zbożowe, wafle, pieczywo ekstrudowane, Produkty dla sportowców, Suplementy, odżywki, Żywność specjalnego przeznaczenia,
ISOLAC INSTANT

Inulina organiczna BIO

Funkcja: Błonnik pokarmowy, Inne składniki bioaktywne, Substancje słodzące, Substancje współdziałające w tworzeniu i/lub utrzymywaniu określonej struktury,
Branża: Piekarstwo, Preparaty funkcjonalne, Słodycze, Żywienie człowieka,
Aplikacja: Batony zbożowe, wafle, pieczywo ekstrudowane, Mieszanki dla przemysłu mleczarskiego, Pieczywo świeże oraz trwałe, Wsady i preparaty owocowo-warzywne,
ORAFTI BIO

Inulina

Funkcja: Błonnik pokarmowy, Nośniki, Substancje słodzące, Substancje zagęszczające, stabilizujące i żelujące,
Branża: Piekarstwo, Preparaty funkcjonalne, Słodycze, Żywienie człowieka,
Aplikacja: Batony zbożowe, wafle, pieczywo ekstrudowane, Czekolada i wyroby czekoladowe, Mieszanki dla przemysłu mleczarskiego, Suplementy, odżywki, Wsady i preparaty owocowo-warzywne,
ORAFTI

Hydrolizowane białka serwatkowe

Funkcja: Substancje zagęszczające, stabilizujące i żelujące, Źródło białka,
Branża: Napoje, Preparaty funkcjonalne, Produkty zbożowe i przekąski, Żywienie człowieka,
Aplikacja: Batony zbożowe, wafle, pieczywo ekstrudowane, Napoje i soki, Produkty dla sportowców, Suplementy, odżywki,
OPTIPEP

Hydrolizat białek kolagenowych

Funkcja: Substancje współdziałające w tworzeniu i/lub utrzymywaniu określonej struktury, Źródło białka,
Branża: Napoje, Preparaty funkcjonalne, Produkty zbożowe i przekąski, Żywienie człowieka,
Aplikacja: Batony zbożowe, wafle, pieczywo ekstrudowane, Napoje funkcjonalne, Produkty dla sportowców, Suplementy, odżywki,
PEPTIPLUS

Guma tara E417

Funkcja: Substancje zagęszczające, stabilizujące i żelujące,
Branża: Przetwórstwo mleka, Żywność wygodna,
Aplikacja: Lody sorbety i desery lodowe, Mieszanki dla przemysłu mleczarskiego, Mleko, napoje, mleczne jogurty,
AGLUMIX 01

Guma ksantanowa E415

Funkcja: Dodatki do stosowania na powierzchnię, Nośniki, Substancje zagęszczające, stabilizujące i żelujące,
Branża: Piekarstwo, Przetwórstwo mleka, Żywność wygodna,
Aplikacja: Ciasta i pieczywo cukiernicze, Mleko, napoje, mleczne jogurty, Produkty do szybkiego przygotowania (instant), Sosy i dressingi,
GUMA KSANTANOWA

Guma guar E412

Funkcja: Nośniki, Substancje zagęszczające, stabilizujące i żelujące,
Branża: Piekarstwo, Przetwórstwo mięsa i ryb, Przetwórstwo mleka, Żywienie zwierząt, Żywność wygodna,
Aplikacja: Batony zbożowe, wafle, pieczywo ekstrudowane, Dżemy, przetwory owocowo-warzywne, Lody sorbety i desery lodowe, Mleko, napoje, mleczne jogurty, Pet food, Sery i analogi sera, Sosy i dressingi,
GUMA GUAR
Poprzednia
1234567891011
Następna

PARTNERZY
ODBIORCY

Produkty

O NAS
KONTAKT

All rights reserved. Hortimex.pl | Polityka prywatności i Cookies | Klauzula informacyjna RODO
Created by RESORT MARKETING & Z-ROBOT

      REKRUTACJA

      Szukamy pracownika
      na stanowisko:
      Sales Manager

      Aplikuj

      Porozmawiajmy o tym czego potrzebujesz i jak możemy Ci w tym pomóc.

      Odezwiemy się do Ciebie najszybciej jak to będzie możliwe.


      Kontakt - >