MikroalgiMikroalgiMikroalgiMikroalgi
  • Partnerzy
  • Odbiorcy
  • Produkty
  • O nas
  • Kontakt
  • PL
  • EN
  • Porozmawiajmy

Mikroalgi

Funkcja: Barwniki, Inne składniki bioaktywne,
Branża: Piekarstwo, Preparaty funkcjonalne, Produkty zbożowe i przekąski, Żywienie człowieka, Żywienie zwierząt,
Aplikacja: Analogi mięsa, Batony zbożowe, wafle, pieczywo ekstrudowane, Cukierki, draże, słodycze, Makarony, Pet food, Przekąski, Suplementy, odżywki,
Spirulina

Wegański premix pianotwórczy

Funkcja: Substancje współdziałające w tworzeniu i/lub utrzymywaniu określonej struktury, Źródło białka,
Branża: Piekarstwo, Słodycze, Żywienie człowieka,
Aplikacja: Analogi mięsa, Ciastka, wafle słodkie, Cukierki, draże, słodycze,
CP-Foam

Koncentrat białka z ciecierzycy

Funkcja: Emulgatory, Zamiennik mięsa, Źródło białka,
Branża: Napoje, Piekarstwo, Preparaty funkcjonalne, Produkty zbożowe i przekąski, Przetwórstwo mięsa i ryb, Żywienie człowieka, Żywność wygodna,
Aplikacja: Analogi mięsa, Batony zbożowe, wafle, pieczywo ekstrudowane, Ciastka, wafle słodkie, Dania gotowe, Mieszanki dla piekarstwa, Mieszanki dla przemysłu mięsnego, Mieszanki dla przemysłu mleczarskiego, Mleko, napoje, mleczne jogurty, Napoje funkcjonalne, Produkty dla sportowców,
CP-Pro70

Octan Sodu bezwodny

Funkcja: Regulatory kwasowości i stabilizatory, Substancje konserwujące,
Branża: Piekarstwo, Przetwórstwo mięsa i ryb,
Aplikacja: Mieszanki dla przemysłu mięsnego, Pieczywo świeże oraz trwałe,
Octan Sodu bezwodny

Dwuoctan sodu

Funkcja: Regulatory kwasowości i stabilizatory, Substancje konserwujące,
Branża: Piekarstwo,
Aplikacja: Pieczywo świeże oraz trwałe,
Dwuoctan sodu

Octan wapnia

Funkcja: Regulatory kwasowości i stabilizatory, Substancje konserwujące,
Branża: Piekarstwo,
Aplikacja: Pieczywo świeże oraz trwałe,
Octan wapnia

Propionian sodu

Funkcja: Regulatory kwasowości i stabilizatory, Substancje konserwujące,
Branża: Piekarstwo, Słodycze,
Aplikacja: Ciasta i pieczywo cukiernicze, Pieczywo świeże oraz trwałe,
Propionian Sodu

Propionian wapnia

Funkcja: Regulatory kwasowości i stabilizatory, Substancje konserwujące,
Branża: Piekarstwo,
Aplikacja: Pieczywo świeże oraz trwałe,
Propionian wapnia

Koncentrat białka z bobu

Funkcja: Substancje współdziałające w tworzeniu i/lub utrzymywaniu określonej struktury, Źródło białka,
Branża: Alternatywy nabiału, Cukiernictwo, Piekarstwo, Preparaty funkcjonalne, Produkty zbożowe i przekąski,
Aplikacja: Batony białkowe, Batony zbożowe, wafle, pieczywo ekstrudowane, Ciasta i pieczywo cukiernicze, Ciastka, wafle słodkie, Napoje i desery bezmleczne, Przekąski,
Beneopro FB P60
1234
Następna

PARTNERZY
ODBIORCY

Produkty

O NAS
KONTAKT

All rights reserved. Hortimex.pl | Polityka prywatności i Cookies | Klauzula informacyjna RODO
Created by RESORT MARKETING & Z-ROBOT

      Porozmawiajmy o tym czego potrzebujesz i jak możemy Ci w tym pomóc.

      Odezwiemy się do Ciebie najszybciej jak to będzie możliwe.


      Kontakt - >