Produkty
  • Partnerzy
  • Odbiorcy
  • Produkty
  • O nas
  • Kontakt
  • PL
  • EN
  • Porozmawiajmy
✕
  • Partnerzy
  • Odbiorcy
  • Produkty
  • O nas
  • Kontakt
  • PL
  • EN
  • Porozmawiajmy

LISTA PRODUKTÓW


Pektyna cytrusowa E440

Funkcja: Substancje zagęszczające, stabilizujące i żelujące,
Branża: Piekarstwo, Przetwórstwo mleka, Słodycze,
Aplikacja: Dżemy, przetwory owocowo-warzywne, Lody sorbety i desery lodowe, Mleko, napoje, mleczne jogurty, Produkty do szybkiego przygotowania (instant), Wsady i preparaty owocowo-warzywne,
AGLUPECTIN

Perlit (100% mielony ekspandowany)

Funkcja: Substancje klarujące i filtrujące,
Branża: Pozostałe,
Aplikacja: Napoje alkoholowe, Napoje i soki, Oleje i oliwy,
PERFIT

Produkty jajeczne w proszku

Funkcja: Emulgatory, Substancje współdziałające w tworzeniu i/lub utrzymywaniu określonej struktury, Substancje zagęszczające, stabilizujące i żelujące,
Branża: Piekarstwo, Przetwórstwo mięsa i ryb, Słodycze, Żywność wygodna,
Aplikacja: Ciasta i pieczywo cukiernicze, Ciastka, wafle słodkie, Makarony, Mieszanki dla piekarstwa,
JAJKO W PROSZKU, ŻÓŁTKO W PROSZKU, BIAŁKO WYSOKOPIENISTE, ALBUMINA

Propionian sodu

Funkcja: Regulatory kwasowości i stabilizatory, Substancje konserwujące,
Branża: Piekarstwo, Słodycze,
Aplikacja: Ciasta i pieczywo cukiernicze, Pieczywo świeże oraz trwałe,
Propionian Sodu

Propionian wapnia

Funkcja: Regulatory kwasowości i stabilizatory, Substancje konserwujące,
Branża: Piekarstwo,
Aplikacja: Pieczywo świeże oraz trwałe,
Propionian wapnia

Skrobia grochowa

Funkcja: Substancje współdziałające w tworzeniu i/lub utrzymywaniu określonej struktury, Substancje zagęszczające, stabilizujące i żelujące,
Branża: Produkty zbożowe i przekąski, Przetwórstwo mięsa i ryb, Żywność wygodna,
Aplikacja: Mieszanki dla piekarstwa, Mieszanki dla przemysłu mięsnego, Pieczywo świeże oraz trwałe,
NISCO EPS

Skrobia kukurydziana

Funkcja: Nośniki, Substancje współdziałające w tworzeniu i/lub utrzymywaniu określonej struktury, Substancje zagęszczające, stabilizujące i żelujące,
Branża: Piekarstwo, Preparaty funkcjonalne, Produkty zbożowe i przekąski, Przetwórstwo mięsa i ryb, Słodycze, Żywienie zwierząt, Żywność wygodna,
Aplikacja: Analogi mięsa, Batony zbożowe, wafle, pieczywo ekstrudowane, Ciasta i pieczywo cukiernicze, Ciastka, wafle słodkie, Dania gotowe, Mięso przetworzone, wędliny, garmażeria, Mieszanki dla piekarstwa, Mieszanki dla przemysłu mięsnego, Pet food, Płatki śniadaniowe, Przekąski, Sosy i dressingi,

Skrobia pszenna

Funkcja: Substancje współdziałające w tworzeniu i/lub utrzymywaniu określonej struktury, Substancje zagęszczające, stabilizujące i żelujące,
Branża: Piekarstwo, Preparaty funkcjonalne, Produkty zbożowe i przekąski, Przetwórstwo mięsa i ryb, Słodycze, Żywienie zwierząt, Żywność wygodna,
Aplikacja: Analogi mięsa, Batony zbożowe, wafle, pieczywo ekstrudowane, Ciasta i pieczywo cukiernicze, Ciastka, wafle słodkie, Dania gotowe, Mieszanki dla piekarstwa, Pieczywo świeże oraz trwałe, Przekąski, Sosy i dressingi,

Skrobia ryżowa

Funkcja: Dodatki do stosowania na powierzchnię, Nośniki, Substancje współdziałające w tworzeniu i/lub utrzymywaniu określonej struktury, Substancje zagęszczające, stabilizujące i żelujące,
Branża: Piekarstwo, Preparaty funkcjonalne, Produkty zbożowe i przekąski, Przetwórstwo mięsa i ryb,
Aplikacja: Mięso przetworzone, wędliny, garmażeria, Mieszanki dla piekarstwa, Mieszanki dla przemysłu mięsnego, Pieczywo świeże oraz trwałe,
REMY, REMYLINE, REMYPURE

Skrobia ryżowa modyfikowana E1414

Funkcja: Nośniki, Substancje współdziałające w tworzeniu i/lub utrzymywaniu określonej struktury, Substancje zagęszczające, stabilizujące i żelujące,
Branża:
Aplikacja: Mięso przetworzone, wędliny, garmażeria, Mieszanki dla piekarstwa, Mieszanki dla przemysłu mięsnego, Pieczywo świeże oraz trwałe,
REMYGEL

Skrobia ziemniaczana

Funkcja: Substancje współdziałające w tworzeniu i/lub utrzymywaniu określonej struktury, Substancje zagęszczające, stabilizujące i żelujące,
Branża: Piekarstwo, Przetwórstwo mleka, Żywienie człowieka,
Aplikacja: Mieszanki dla piekarstwa, Mieszanki dla przemysłu mleczarskiego, Mleko, napoje, mleczne jogurty,
ELIANE, PREJEL, PASELLI, FARINEX, PURAMYL, ETENIA, PERFECTAMYL

Sorbinian potasu E202

Funkcja: Substancje konserwujące,
Branża: Piekarstwo, Przetwórstwo mięsa i ryb, Słodycze, Żywność wygodna,
Aplikacja: Ciasta i pieczywo cukiernicze, Dżemy, przetwory owocowo-warzywne, Mięso przetworzone, wędliny, garmażeria,
SORBINIAN POTASU
Poprzednia
12345678
Następna

PARTNERZY
ODBIORCY

Produkty

O NAS
KONTAKT

All rights reserved. Hortimex.pl | Polityka prywatności i Cookies | Klauzula informacyjna RODO
Created by RESORT MARKETING & Z-ROBOT

      Porozmawiajmy o tym czego potrzebujesz i jak możemy Ci w tym pomóc.

      Odezwiemy się do Ciebie najszybciej jak to będzie możliwe.


      Kontakt - >